Ons concert van 29 maart 2020 hebben wij in verband met het coronavirus verzet naar 14 maart 2021. Helaas is deze datum ook nog niet haalbaar. Alle bezoekers die al een kaartje hebben gekocht worden per e-mail geïnformeerd door het Hoftheater. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Keep you posted!

Op 29 maart 2020 is het zover: Cloud 9 treedt op in het Hoftheater in Raalte. In 2016 mochten we al eens optreden in dit geweldige theater voor een uitverkochte zaal! Het thema van ons concert in 2020 houden we nog even geheim, maar nu al kun je kaarten bestellen via www.hoftheater.nl! Wees er snel bij, want de verkoop gaat hard!

Nieuwe nummers

Wat kun je verwachten? Een geheel nieuw repertoire, een gave begeleidende band en toch de typische Cloud 9 sound. Dit mag je niet missen…

Aanvang en locatie

Het theaterconcert begint op zondagmiddag 29 maart om 14.30 uur in het Hoftheater in Raalte en is inclusief pauze. We gaan er een geweldige en verrassende muzikale middag van maken, ben jij er bij?

Meer info of direct kaarten bestellen theaterconcert Cloud 9

Op zondag 22 september zong Cloud 9 tijdens de open trouwlocatie route bij Boode in Bathmen. We hebben veel leuke verloofde stellen ontmoet en aan hen ons moderne repertoire laten horen. Van moderne popnummers van Ed Sheeran tot romantische ballads van John Legend.

Op zoek naar de perfectie muziek voor bij je trouwceremonie?

Ga jij ook trouwen en ben je op zoek naar de perfecte muziek tijdens je huwelijksceremonie? Wij verzorgen graag de live muziek! En hebben jullie een speciaal nummer samen? Dan studeren wij deze helemaal op maat voor jullie in. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons via jaikwil@trouwenmetcloud9.nl.

14 februari is het Valentijnsdag! Ga jij je geliefde nog verrassen? Misschien word jij wel ten huwelijk gevraagd! Profiteer de hele maand februari van onze Valentijnsactie. Boek je ons alvast in februari voor je huwelijksceremonie, receptie, zakelijk event of huiskamerconcert verderop in het jaar? Dan ontvang je 25% korting!

Neem voor meer informatie contact met ons op via jaikwil@trouwenmetcloud9.nl.

Dit jaar doen we mee met Muziek bij de Buren op zondag 9 december in Deventer! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer info!

Zondagmiddag 9 december 2018 presenteert Deventer wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2018. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen +/- 12:00 – 17:00 uur kan je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Deventerse muzikaliteit en gastvrijheid.

Op zaterdagavond 29 september treden wij om 19.30 uur op tijdens het benefietconcert voor Sportorama Haarle. Samen met Popkoor Puur en Oons Tiedverdrief maken we er een spetterende avond van! Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop bij de Spar, caf’e De Droadnagel, Spijkerman tankstation Haarle en bij de leden van de koren. Kom ook en steun de toekomst van de sporthal!

Wist je dat we ook graag komen zingen bij een diner, receptie of in jouw huiskamer voor familie en vrienden? Je kunt nummers kiezen uit ons uitgebreide repertoire, of zelf een mooi nummer aandragen die we voor je kunnen instuderen. Neem gerust contact met ons op via jaikwil@trouwenmetcloud9.nl of via Facebook www.facebook.com/trouwenmetcloud9 

Helaas gaat Lenneke stoppen met Cloud 9. Na 10 jaar is het voor haar tijd voor nieuwe uitdagingen. Super jammer natuurlijk! We hebben afgelopen woensdag een heel leuk afscheidsfeestje voor haar georganiseerd. We maakten prachtige (bruids)taartjes bij It’s a cake in Wierden. Het resultaat mag er zijn 🙂

Lenneke, super bedankt voor 10 geweldige muzikale jaren samen! We gaan je missen!

Bruidstaartjes maken bij It’s a cake!

Ga je dit jaar trouwen? Dan verzorgen wij graag de live muziek bij jullie ceremonie. En boek je ons alvast in februari? Dan krijg je 25% korting! Kijk eens rond op onze website en beluister/bekijk fragmenten van optredens. Heb je vragen over wat je precies van ons kunt verwachten tijdens jullie ceremonie? Stuur ons een mailtje via jaikwil@trouwenmetcloud9.nl.

Fijne Valentijnsdag!